Ђоковић: Живим свој сан, Алкараз није имао среће

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jun.2023, 20:12

Ђоковић: Живим свој сан, Алкараз није имао среће

Српски тенисер Новак Ђоковић је после победе 3:1 (6:3, 5:7, 6:1, 6:1) против Карлоса Алкараза рекао да живи свој сан и да његов противник данас није имао среће јер се повредио. Фото: Танјуг/AP/Thibault Camus „Прво морам да кажем да Карлос није имао среће. На овом нивоу не желите такве ствари, грчеве >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и проблеме у завршници гренд слема. На мрежи сам му рекао да је фантастичан играч и да ће сигурно у будућности освојити турнир. Било му је тешко да одлучи да ли да преда или не и честитам му на борби до краја. Ни ја се нисам осећао свеже на крају другог сета. Онда је он добио грчеве и од тада је био потпуно други меч. Видео сам да се мучи, трудио сам се да не размишљам о томе и надам се да ће брзо да се врати на терен“, почео је Ђоковић изјаву коју је дао бившем тенисеру, а сад водитељу Матсу Виландеру на терену после меча.Он је рекао да је било тешко у прва два сета.
„Није лако задржати тај интензитет, играо сам одлично сет и по, па је Карлос био бољи у завршници и освојио сет. Знао сам да морам да ударам лоптицу раније, да он удара снажно, било је исцрпљујуће“.
Ђоковић је рекао да се нада да ће победити у финалу у недељу.
Đoković u finalu Rolan Garosa,pobeda nad Alkarazom 3:1

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Живим свој сан, Алкараз није имао среће се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.