АБА лига прихватила молбу за промену термина потенцијалне „мајсторице“ у финалу

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jun.2023, 15:28

АБА лига прихватила молбу за промену термина потенцијалне „мајсторице“ у финалу

Организатори АБА лиге објавили су данас на званичном сајту коначни распоред утакмица финалне серије плеј-офа регионалне лиге између Партизана и Црвене звезде. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Кошаркашки клуб Партизан се огласио данас и пристао на промену термина прве утакмице >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << финалне серије. У саопштењу „црно-бели“ су затражили и да „мајсторица“ буде померена са 23. на 22. јун због заузетости београдске Арене и регионално такмичење је ту молбу прихватило.
Прва утакмица је на програму 13. јуна, док ће Партизан други пут бити домаћин 15. јуна. Серија се потом сели у халу „Пионир“ 18. јуна, док су потенцијална четврта и пета утакмица на програму 20. и 22. јуна.
Đoković i Alkaraz od 14.45 sati za finale Rolan Garosa

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак АБА лига прихватила молбу за промену термина потенцијалне „мајсторице“ у финалу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.