Јокићева “снага”! Паузу до четвртог меча користи на посебан начин

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jun.2023, 12:42

Јокићева “снага”! Паузу до четвртог меча користи на посебан начин

Сведоци смо да је породица Николи Јокићу најважнија, можемо да видимо да су уз њега где год да се он налази. Овог пута, Јокић паузу до четвртог меча на Флориди користи да се опусти на посебан начин. Фото: PrtSc/Instagram На Инстаграм профилу супруге српског центра осванула је фотографија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Наталија се види Никола, као и њихова ћеркица Огњена како шетају улицама Мајамија.
Фото: PrtSc/Instagram Подсећамо, тако је било и након друге утакмице у Денверу, коју су Нагетси изгубили од Мајамија. Тада су њих двоје фотографисани како пролазе ходником хале држећи се за руке.
 
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Bad Bunny Basket (@badbunnybasket)


Јокића и Денвер Нагетси успешно иду ка циљу, освајању титуле НБА лиге, њих против Мајамија чека још два меча и две победе, до крајњег циља.
Marej: Jokić je poseban košarkaš, 21 skok a svi samo govore da ne može da skoči

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокићева “снага”! Паузу до четвртог меча користи на посебан начин се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.