Разговарали Нетанијаху и Блинкен, војна и обавештајна сарадња „боља него икад“

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jun.2023, 07:53

Разговарали Нетанијаху и Блинкен, војна и обавештајна сарадња „боља него икад“

Израелски премијер Бењамин Нетанијаху је данас разговарао са америчким државним секретаром Ентонијем Блинкеном и изразио захвалност због војне и обавештајне сарадње између две земље „која је боља него икад“. Foto> Tanjug&Ronen Zvulun/Pool via AP Њих двојица су разговарала о изазовима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у региону, а Нетанијаху се захвалио на недавним разговорима који су вођени између званичника две земље о блиској билатералној сарадњи, наводи се на Твитер налогу премијера Израела.
Нетанијаху је такође предложио унапређење израелско-америчке сарадње у области вештачке интелигенције. У саопштењу се додаје да се разговорало и о Ирану, а израелски премијер је поновио да повратак нуклеарном споразуму са Ираном неће зауставити развој иранског нуклеарног споразума, те да ће Израел учинити све како би се одбранио.
Blinken: U interesu Saudijske Arabije da nastavi sa modernizacijom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Разговарали Нетанијаху и Блинкен, војна и обавештајна сарадња „боља него икад“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.