Пријава за финансијску помоћ мајкама преко портала Управе за трезор

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jun.2023, 20:05

Пријава за финансијску помоћ мајкама преко портала Управе за трезор

Пријава за помоћ од 10.000 динара за мајке и самохране очеве ће се одвијати на порталу Управе за трезор, речено је данас Танјугу у Министарству финансија Србије. Фото: Градске инфо Како је објашњено, мајке треба да унесу број личне карте и свој матични број, матични број за свако >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дете и да изаберу банку у којој желе да им помоћ буде исплаћена.
Систем ће предвидети и начин пријаве за самохране очеве.
Примаоцима новчане социјалне помоћи, помоћ ће бити аутоматски исплаћена.
У вези са исплатом ове врсте помоћи биће донето и одговарајуће законско решење, у којем ће бити дефинисани сви детаљи око пријаве и исплате помоћи.
 
Vlada: Hleb od brašna „T-500“ ne sme koštati više od 54 dinara

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Пријава за финансијску помоћ мајкама преко портала Управе за трезор се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.