Председница Индије положила венац на Споменик незнаном јунаку на Авали

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jun.2023, 18:41

Председница Индије положила венац на Споменик незнаном јунаку на Авали

Председница Републике Индије Дроупади Мурму, у пратњи потпредседника Владе и министра одбране Милоша Вучевића и начелника Генералштаба Војске Србије генерала Милана Мојсиловића, положила је данас венац на Споменик незнаном јунаку на Авали у оквиру званичне посете Републици >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србији. Фото: Танјуг/Министарство одбране и Војска Србије Након полагања венца, председница Републике Индије у спомен-књигу уписала је:
„Придружујем се народу Србије у одавању поште незнаним и неиспеваним јунацима који су жртвовали животе како би одбранили домовину и успоставили мир. Заувек ће остати упамћени.“
Председник Србије Александар Вучић угостио је данас председницу Индије Дроупади Мурму, која борави у званичној посети Србији.
 
Srpski kralj Milan Obrenović je otac Vinstona Čerčila? Da li je ovo saznanje uticalo na Čerčilovu odluku u Drugom svetskom ratu?

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Председница Индије положила венац на Споменик незнаном јунаку на Авали се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.