Омиљено летње воће умотано у шунку! Ако нисте пробали, пробајте већ данас!

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jun.2023, 17:02

Омиљено летње воће умотано у шунку! Ако нисте пробали, пробајте већ данас!

Диња је многима омиљено летње воће које једноставно подсећа на сунце и плажу. Фото: Pixabay/Erbs55 Богата је витаминима А и Ц и калијумом, а добар је извор дијеталних влакана, ниацина, витамина Б6 и фолне киселине.
Стручњаци тврде да диња помаже у превенцији и лечењу низа болести, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поремећаја и стања. Љубитељи диње знају да је поред свог специфичног укуса веома добра за здравље целог организма.
Диња храни и освежава цело тело, садржи много воде и мало калорија и сатима вас држи ситима. Диња садржи мало калорија и много воде, што вам не ствара додатне калорије, а одржава вас ситима сатима.
Осим тога, диња је одлична за варење и спречава затвор, а помаже и у смањењу телесне тежине.
Поред тога, диња помаже у контроли дијабетеса типа 2, штити здравље очију, ублажава хроничне упале и смањује ризик од рака.
Ако сте љубитељ диње, али не знате како да је убаците у јеловник, доносимо вам врхунске рецепте са дињом које ће вам се свидети. 
Диња прекривена пршутом Пршута и диња су одлична комбинација коју је тешко надмашити. Слатко и слано освежење уз додатак авокада добија богат укус одличне паше и постаје одлично предјело у којем ћете сигурно уживати.
Тестенина са дињом и пилетином Кремаста и сочна тестенина са дињом и пилетином савршен је летњи оброк који можете да направите за кратко време и који ће вас сатима држати ситима.
Хладна салата од диње Сочна салата од слатке диње, укусног фета сира и освежавајућег поврћа зачиниће вам дан и дати енергију и свежину која вам је потребна за вруће летње дане.
Ovo je superhrana za organizam

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Омиљено летње воће умотано у шунку! Ако нисте пробали, пробајте већ данас! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.