Комисија за жалбе УЕФА усвојила жалбу Фудбалског савеза Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jun.2023, 16:40

Комисија за жалбе УЕФА усвојила жалбу Фудбалског савеза Србије

Комисија за жалбе УЕФА усвојила је жалбу Фудбалског савеза Србије после изречених казнених мера због дешавања на мечу Црна Гора – Србија у Подгорици, саопштио је данас ФСС. Фото: ФСС УЕФА је смањила казну са две на једну утакмицу без присуства публике, односно особа старијих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 14 година. То значи да ће Тадић и другови имати подршку у мечу квалификација за Европско првенство, против Мађарске, 7. септембра, као у 1. колу против Литваније, када је близу 20.000 малишана направило фантастичну атмосферу, а 17. октобра, када нам у госте долази Црна Гора, Фудбалски савез очекује пун стадион и максималну подршку нашем националном тиму на путу до Немачке 2024,
Србија наредни меч у квалификацијама за Првенство Европе игра 20. јуна у Разграду против Бугарске. Претходно ће изабраници селектора Драгана Стојковића, 16. јуна, имати проверу у Бечу где ће им ривал бити селекција Јордана.
Đoković igra sutra oko 15 sati protiv Alkaraza za finale Rolan Garosa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Комисија за жалбе УЕФА усвојила жалбу Фудбалског савеза Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.