Студенти Приштинског универзитета извели перформанс испред општине Звечан

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jun.2023, 13:08

Студенти Приштинског универзитета извели перформанс испред општине Звечан

Студенти Приштинског универзитета са седиштем у Косовској Митровици данас су се испред општине Звечан и кордона Кфора појавили са мајицама на којима пише „Изађи мала“. Фото: Танјуг/СТР На тај начин они су послали поруку и позив лажним градоначелницима и специјалцима Куртијеве >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Косовске полиције који већ 11 дана противправно и насилно блокирају општину, да напусте ову институцију, јавља дописник Тањуга.
Истовремено они су отпевали и незваничну химну протеста „Изађи мала“.
У име студената, окупљенима се обратила Маргарета Смиљанић која је рекла да тренутна ситуација изискује уједињење, одговорност али и подршку која је потребна нашим суграђанима у Косовској Митровици и на северу КиМ. „Мислим да ови млади људи који су око нас показују једну добру лекцију свима нама а то је како је како је борити се за свој опстанак али и останак свог народа. Свима нама је потребна кућа у којој живимо али само породица уз подршку ствара дом. Ја хоћу данас да вам кажем да су студенти ту и да вам пружају подршку да ваш дом одбраните, да останете у својим кућама и да смо увек ту за вас“, рекла је она.
Predstavljen budući izgled hotela „Bristol“ u Beogradu (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Студенти Приштинског универзитета извели перформанс испред општине Звечан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.