Паре се лепе за прсте онима који знају овај трик: На сваку потрошену новчаницу доћи ће три, постоји веровање

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jun.2023, 10:19

Паре се лепе за прсте онима који знају овај трик: На сваку потрошену новчаницу доћи ће три, постоји веровање

Неке од биљака се редовно користе као амајлије за привлачење љубави, среће и богатства Фото: Pexels/Karolina Grabowska Разне обредне употребе има, рецимо, жалфија коју због моћног мириса и јаких уља користе да се окади кућа. Сматра се да може да одагна негативну енергију и освежи простор >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у који ће ући здравље и обиље. Нана се поштује и користи често због здравствених користи, а у ритуалима се користи као амајлија за заштиту породице и њеног благостања.
Трећа биљка која се користи у бројним обредима за привлачење богатства је ловор. Његово миришљаво лишће је радо употребљаван зачин, а има и лековита својства. Међутим, веровање каже да га треба држати у кући, на тајним местима где стоји ваша „златна резерва“ пара.
Било који од ова три листића, сматра се у народу, вреди држати у новчанику, како би се у њега стално сливао новац. На сваку потрошену новчаницу доћи ће три, кажу стари, ако се паметно троши, а поштује све оно на шта га потрошите.
Такође, новчанице у новчанику треба да буду уредно сложене, а из њега обавезно избаците старе рачуне и признанице. Њих треба чувати у посебној кутији у кући, а и њу ваља редовно сређивати.
Kako se mršavi uz pomoć šetnje? Obratite pažnju na tri važna pravila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Паре се лепе за прсте онима који знају овај трик: На сваку потрошену новчаницу доћи ће три, постоји веровање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.