Чувени руски психолог открива: Једна особина чини жену фаталном

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jun.2023, 09:01

Чувени руски психолог открива: Једна особина чини жену фаталном

У питању није физички изглед. Фото: Pexels/Cottonbro studio Чувени руски психолог Михаил Лабковски сматра да је самопоштовање најважније у животу, од тога зависи колико ћете бити успешни у каријери, али и срећни у љубави. Наглашава да самопоуздање надокнађује све и да је оно код жена важније >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од лепоте јер таквим дамама јачи пол просто не може да одоли:
– Мушкарцима се допадају самоуверене жене, јер нису фокусиране на своје недостатке. Комуникација с њима је лагана, остављају утисак да могу и знају све. Краси их држање, смирени гестови, самоуверен говор…
Уколико сте заиста сигурни у себе, онда можете да импресионирате друге својим понашањем. Ако је жена сигурна у себе, присуство или одсуство мушкарца у њеном животу ни на који начин не утиче на њу. Ако је сама – живот не стаје.
Када жена сумња у себе, то се често изражава у чињеници да силно жели да буде с неким. Важно је напоменути да самоуверену жену привлаче снажни и самосвесни мушкарце. Типови с ниским самопоштовањем, несигурностима и комплексима нису јој занимљиви.
Niksen, novi holandski „wellness“ trend

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Чувени руски психолог открива: Једна особина чини жену фаталном се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.