Симптоми који указују да тело не добија довољно хранљивих материја

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jun.2023, 19:00

Симптоми који указују да тело не добија довољно хранљивих материја

Нашем телу су потребни одређени витамини и минерали да би функционисало на најбољи могући начин, а најчешће их добија храном коју конзумирамо. Фото: Pixabay/moerschy Уколико овај услов није испуњен, недостатак може довести до бројних потенцијалних здравствених тегоба, чији интензитет >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << може варирати од особе до особе, а доста зависи и од степена самог недостатка.
Како би што лакше препознали да нашем организму недостају есенцијални микронутријенти потребни за правилно функционисање и на време надокнадили недостатак, лекари су издвојили пет њих. Четири знака да вам недостаје мултивитамин Како објашњавају, ако приметите неки од следећих симптома, требало би да посетите лекара и обратите пажњу на исхрану.
Ови симптоми укључују: сува кожа чиреви у устима крварење десни повећан губитак косе болови у костима и зглобовима Nabavite magičnu lavandu: Biljka od neprocenjive važnosti za žene

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Симптоми који указују да тело не добија довољно хранљивих материја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.