Зверев и Ечевери обезбедили четвртфинале Ролан Гароса

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jun.2023, 08:15

Зверев и Ечевери обезбедили четвртфинале Ролан Гароса

Немачки тенисер Александар Зверев и Аргентинац Томас Мартин Ечевери пласирали су се вечерас у четвртфинале Ролан Гароса. Фото: Танјуг/AP Photo/Aurelien Morissard Немац је данас у осмини финала савладао бугарског тенисера Григора Димитрова са 6:1, 6:4, 6:3.
Меч је трајао два сата и 19. минута. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ово је био пети међусобни дуел немачког и бугарског тенисера, док је данас четврти тријумф уписао Зверев. Немац је 27. тенисер света, док је Димитров 29. на АТП листи.
Аргентински тенисер Томас Мартин Ечевери је победио Јапанца Јошигиту Нишиока са 7:6(10:8), 6:0, 6:1.
Меч је трајао два сата и четири минута. Ово је био први дуел Аргентинца и Јапанца. Ечевери је 49. тенисер света, док је Нишиока 33. на АТП листи.
Ролан Гарос се игра за наградни фонд од 49,6 милиона евра.
SAD: Majk Pens kandidovaće se za republikansku predsedničku nominaciju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зверев и Ечевери обезбедили четвртфинале Ролан Гароса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.