Министар Вучевић положио венац палом хероју са Паштрика Сави Ердељану

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jun.2023, 14:50

Министар Вучевић положио венац палом хероју са Паштрика Сави Ердељану

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић положио је данас на Граднуличком гробљу у Зрењанину венац на гроб палом хероју старијем воднику прве класе Сави Ердељану, који је погинуо на данашњи дан током НАТО агресије 1999. године у бици на Паштрику. Фото: Танјуг/Министарство >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одране и Војска Србије „Министар Вучевић је венац положио у пратњи бригадног генерала Горана Момчиловића, бригадног генерала Драгана Арсенијевића и бригадног генерала Зорана Насковића“, наводи се у саопштењу Министарства одбране.
Такође, наводи се да су венце положили чланови породице, градоначелник Града Зрењанина Симо Салапура, представници Града Сомбора, као и многобројна удружења.
„Старији водник прве класе Сава Ердељан рођен је 6. марта 1961. године у Зрењанину, а средњу војну школу, смер пешадија, завршио је у Сарајеву.
Обављао је дужност четног старешине 1. чете у 1. моторизованом батаљону 549. моторизоване бригаде“, наводе из Министарства одбране.
Brnabić: Danas sastanak sa Vučićem na kom ćemo pripremati sednicu Vlade

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министар Вучевић положио венац палом хероју са Паштрика Сави Ердељану се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.