Привремена измена режима саобраћаја у делу улице Теодора Павловића

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jun.2023, 07:38

Привремена измена режима саобраћаја у делу улице Теодора Павловића

Одређена је привремена измена режима саобраћаја у делу Улице Теодора Павловића, тако да ће, у периоду од 5. јуна 2023. године до 12. новембра 2023. године, у потпуности бити обустављен саобраћај на деоници од Булевара Европе до Улице Браће Кркљуш. Фото: Pixabay/Vladimir_Fayl У делу улице, од крака >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ка Улици Олге Петров до Улице браће Кркљуш, у дужини од 320 метара, биће реконструисан коловоз и обостране пешачке стазе и изграђена паркинг места.
Одводњавање са саобраћајних површина предвиђено је сливницима у затворену канализациону мрежу, а биће потпуно реконструисана водоводна и канализациона мрежа.
Постојеће зеленило ће бити сачувано и биће допуњено на местима где је то могуће. У претходном периоду изграђен је део улице у зони прикључења на Булевар Европе и то у дужини од 80 метара, због чега су у градској управи проценили да овде није потребна реконструкција коловоза и пешачких стаза.
Уследиће још једна фаза радова, која ће обухватити део од Улице Браће Кркљуш до Улице цара Душана, а како кажу у Граду, јавност ће благовремено бити обавештена о изменама режима саобраћаја.
U ponedeljak bez vode deo Petrovaradina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Привремена измена режима саобраћаја у делу улице Теодора Павловића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.