Ибрахимовић у сузама – објавио крај каријере

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jun.2023, 07:30

Ибрахимовић у сузама – објавио крај каријере

Чувени шведски фудбалер Златан Ибрахимовић објавио је да завршава играчку каријеру. Фото: Танјуг/AP/Luca Bruno Он је јуче после победе Милана против Вероне (3:1) пред пуним трибинама „Сан Сира“ саопштио да је одлучио да не игра више.
Досадашњи саиграчи, стручни штаб и навијачи приредили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су му величанствен опроштај на центру стадиона, где је сем за Милан играо и за Интер, а 41-годишњи голгетер није могао да сакрије сузе.
Каријеру је почео у Малмеу, а потом је играо за Ајакс, Јувентус, Интер и Барселону, одакле је први пут дошао у Милан кроз позајмицу 2010. године.
Потом је прешао на пун уговор у Милан, да би затим играо за Пари Сен Жермен, Манчестер јунајтед и Лос Анђелес Галакси, а 2019. године вратио се у Милан.
У каријери је освојио 34 трофеја.
За репрезентацију Шведске је одиграо 122 утакмице и постигао 62 поготка.
Батлер: Јокић је и паклени дефанзивац

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ибрахимовић у сузама – објавио крај каријере се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.