Руска тенисерка Анастасија Пављученкова прва четвртфиналисткиња Ролан Гароса

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jun.2023, 20:31

Руска тенисерка Анастасија Пављученкова прва четвртфиналисткиња Ролан Гароса

Руска тенисерка Анастасија Пављученкова пласирала се у четвртфинале Ролан Гароса, пошто је данас у осмини финала победила Белгијанку Елиз Мертенс 3:6, 7:6 (7:3), 6:3. Фото: Танјуг/AP Photo/Christophe Ena Меч је трајао три сата и девет минута. Мертенс је тренутно 28. тенисерка света, док је Пављученкова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 333. на WТА листи.
Мертенс је први сет добила резултатом 6:3, а у другом је водила 3:1. Белгијска тенисерка је у четвртом гему имала укупно седам брејк лопти, али је Пављученкова успела да смањи на 3:2. Руска тенисерка је потом изједначила на 3:3, а онда је Пављученкова други сет добила тек у тај-брејку резултатом 7:3. Руска тенисерка је боље отворила трећи сет, који је на крају добила са 6:3.
Пављученкова ће у четвртфиналу Ролан Гароса играти са победницом меча између Чехиње Каролине Мухове и Рускиње Елине Аванесјан.
Пласман у четвртфинале Ролан Гароса у мушкој конкуренцији изборио је Рус Карен Хачанов, који је у Паризу савладао Италијана Лоренца Сонега 1:6, 6:4, 7:6 (9:7), 6:1. Меч је за три сата и 29 минута.
Хачанов ће у четвртфиналу Ролан Гароса играти са победником меча између Новака Ђоковића и Перуанца Хуана Пабла Вариљаса.
Novi lek za rak pluća drastično smanjuje rizik od smrti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руска тенисерка Анастасија Пављученкова прва четвртфиналисткиња Ролан Гароса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.