Три начина да будете активнији ако немате времена за вежбање: Све се рачуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jun.2023, 08:03

Три начина да будете активнији ако немате времена за вежбање: Све се рачуна

Без обзира на то колико енергије имамо, део одржавања нашег здравља је да останемо активни. Фото: Pexels/Cottonbro studio Да би ваше тело било у покрету, један од најбољих начина да живите активнијим начином живота је да укључите успутне вежбе у свој свакодневни живот. Успутна вежба се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << односи на кратке, спорадичне физичке активности које не захтевају да уложите посебно време и одете у теретану.
Да ли је само успутна вежба довољно ефикасна? Према тренутним смерницама за физичко вежбање, одраслима је потребно најмање 150 минута аеробне активности умереног интензитета на недељном нивоу.
Иако је још увек паметно вежбати интензивније неколико пута током недеље, можете додати више активности у свој свакодневни живот кроз успутно вежбање, а постоји много опција. Већина њих је прилично једноставна за укључивање и могу чак бити навике које сте покушавали да стекнете у прошлости.
Шетајте када можете Најбржи и најлакши начин да додате више успутних вежби у свој живот да ходате кад год је то могуће. Такође, увек можете д аозаберете да идете степеницама уместо лифтом.
Укључите се у активне изласке Викендом или данима када не радите можете да гледање филма замените за поподневну шетњу природом.
Играјте уз музику Одличан начин да побољшате своју успутну вежбу је пуштање музике током кућних послова, као што су усисавање или брисање прашине.
Kako da pripremite automobil za leto?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Три начина да будете активнији ако немате времена за вежбање: Све се рачуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.