Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jun.2023, 21:02

Туча на протесту опозиције: Јурили човека и тукли га каишем

Група десничара каишем је тукла човека и за то време су му псовали америчку мајку. Фото: PrtSc/24седам Под паролом „Србија против насиља“, београдским улицама не само да шетају насилници, већ се над грађанима и отворено врши насиље. Наиме, ни ове суботе, опозиционари нису успели >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да сузбију своју агресивну, те су припадници „Народних патрола“ каишем ударали грађане који су такође учествовали у протестима, јурили их и малтретирали.
Наиме, група десничара каишем је тукла човека и за то време су му псовали америчку мајку.
Подсетимо, Посланици група Уједињени, Народна странка, Зелено-леви клуб, Морамо-Заједно и Демократске странке окупљају се испред Скупштине Србије на протесту политичких партија.
Скуп опозиционих партија има за циљ рушење власти, како би се дочепали фотеља и наставили са пљачком и распродајом Србије као што је то био случај од 2000. до 2012. године.
Govor mržnje “protiv nasilja”: Ivanović godinama vređao, a sada će da govori na protestu opozicije (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Туча на протесту опозиције: Јурили човека и тукли га каишем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.