Четири корака до савршене линије!

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jun.2023, 19:00

Четири корака до савршене линије!

Дијета са више воћа креирана је за чишћење организма од разних токсина, враћање енергије и равнотеже у систему за варење, а богата је антиоксидансима, немасним протеинима и влакнима. Фото: Pixabay/kalhh Ова дијета замишљена је као програм исхране у четири корака.
Први корак Као >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << први корак, предлаже се да конзумирате протеински прах, који има мањи удео шећера и угљених хидрата. Протеини су изузетно важни у процесу мршављења, па се препоручује да јутро започнете протеинским напитком помешаним са чашом воде. Треба га пити сваких сат времена од осам ујутру до 16 часова.
Други корак Оно што је веома важно у овој исхрани је да пијете више воде. Попијте једну чашу воде сат времена након сваког протеинског напитка. Ако сте жедни, можете пити више воде, али нека буде хладна.
Трећи корак Када су оброци у питању, једите салату од различитог лиснатог поврћа и немасног меса, попут пилетине, ћуретине или рибе. У салату можете додати сок од пола лимуна са једном кашиком маслиновог уља. Важно је да ову салату поједете у 18 часова као последњи оброк.
Четврти корак Предност ове дијете је што можете јести порцију воћа на свака два сата између осам и 16 часова. Уз порцију воћа можете комбиновати и протеински напитак направљен од једне чаше воде и куглице протеинског праха. Он препоручује да пијете воду један сат након једења воћа.
Jeftino i prirodno: Pokušajte da povećate volumen kose na jedan od dva genijalna načina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Четири корака до савршене линије! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.