Кремљ: Новинари непријатељских земаља неће бити акредитовани за СПИЕФ

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jun.2023, 16:48

Кремљ: Новинари непријатељских земаља неће бити акредитовани за СПИЕФ

Кремљ је данас потврдио да новинарима из „непријатељских земаља“ неће бити дозвољено да прате Међународни економски форум у Санкт Петербургу (СПИЕФ). Фото: Танјуг/AP Photo „Одлучено је да се овог пута не акредитују медији из непријатељских земаља за СПИЕФ“, потврдио је портпарол >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Кремља Дмитриј Песков за ТАСС.
Он је додао да је увек постојало велико интересовање за СПИЕФ-а, те да ће сви остали новинари моћи да прате форум.
Међународни економски форум СПИЕФ, одржаће се ове године од 14. до 17. јуна, а руски председник Владимир Путин традиционално присуствује пленарној седници форума.
Sijarto: Rat u Ukrajini ne može da se reši na bojnom polju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кремљ: Новинари непријатељских земаља неће бити акредитовани за СПИЕФ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.