Ово су знаци да вам недостаје један од кључних витамина

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jun.2023, 16:01

Ово су знаци да вам недостаје један од кључних витамина

Витамин А је један од најважнијих витамина неопходних за здрав вид, имуни систем, плодност и кожу, а недостатак може довести до бројних последица. Фото: Pixabay/stevepb Иако се недостатак овог витамина нешто ређе јавља у развијеним земљама света, повећан ризик имају труднице, дојиље, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одојчад и деца у развоју.
Исто тако, одређене дијагнозе као што су цистична фиброза и хронична дијареја такође могу повећати ризик од недостатка витамина. Према речима лекара, ово су знаци који указују на могући недостатак овог кључног витамина код људи:
Сува кожа суве и надражене очи ноћно слепило неплодност и проблеми са зачећем заостајање у расту и развоју честе инфекције грла и грудног коша споро зарастање рана проблеми са кожом као што су бубуљице или акне.
Nesvakidašnji simptom intolerancije na laktozu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ово су знаци да вам недостаје један од кључних витамина се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.