Српски привредници на сајму прехрамбене индустрије у Саудијској Арабији

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jun.2023, 15:54

Српски привредници на сајму прехрамбене индустрије у Саудијској Арабији

Српски произвођачи прехрамбених производа представиће први пут своје производне програме у оквиру националног штанда Србије на сајму који ће се од 20. до 22. јуна одржати у Ријаду, у Саудијској Арабији, објавила је Привредна комора Србије (ПКС). Фото: Градске инфо Привредна комора >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << заједно са Развојном агенцијом Србије организује наступ наших привредника на националном штанду овог сајма. Који, како наводе из ПКС, представља водеће место на коме се сусрећу произвођачи са представницима највећих малопродајних ланаца, увозницима и дистрибутерима. Kао и новим трендовима у прехрамбеној индустрији.
Планирано је да на сајму учествује више од 500 излагача, а очекује се око 14.000 стручних посетилаца.
Тржиште Саудијске Арабије представља једно од најпривлачнијих тржишта на Блиском истоку и шансу за српске компаније за већи извоз пољопривредних производа на саудијско тржиште.
Nedeljni promet na berzi 125 miliona, indeksi u padu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски привредници на сајму прехрамбене индустрије у Саудијској Арабији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.