Рибакина се повукла са Ролан Гароса

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jun.2023, 13:46

Рибакина се повукла са Ролан Гароса

Казахстанска тенисерка Елена Рибакина објавила је да се повлачи са Ролан Гароса због респираторне инфекције, преноси Спортклуб. Фото: Танјуг/AP Photo/Julia Nikhinson Рибакина је данас имала заказан дуел са шпанском тенисерком Саром Сорибес Тормо али је јутрос одлучила да се повуче са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << такмичења.
„Жао ми је што не могу да играм, али то је живот. Има успона и падова, далеко сам од 100 одсто. Била сам код лекара, зарадила сам вирус у Паризу, још уз моју алергију имуни систем ми је пао и покупила сам га негде“, рекла је Рибакина.
Објаснила је да не спава како треба, као и да је имала температуру и главобољу.
„Тешко је играти, трчати и дисати. После другог меча све је деловало у реду. Међутим почело је да ми буде лоше. Под лековима сам и видећемо како ће све изгледати у наредних неколико дана“, истакла је Рибакина.
Đoković: Mnogo mi je drago zbog Olge Danilović, ima potencijal

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рибакина се повукла са Ролан Гароса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.