Стефановић: Мотивација и жеља ће одлучити ко ће бити победник првог меча

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jun.2023, 12:56

Стефановић: Мотивација и жеља ће одлучити ко ће бити победник првог меча

Тренер кошаркаша ФМП-а Ненад Стефановић изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Мегом да ће мотивација и жеља одлучити ко ће бити победник првог меча полуфиналне серије. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Кошаркаши Меге сутра од 18:00 часова дочекују екипу ФМП-а у првој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << утакмици полуфинала плеј-офа Суперлиге Србије.
„Четврти дуел са екипом Меге, а ми смо трећи пут у потпуно другачијем саставу тако да не знам шта тачно да очекујем. Они су успели да задрже језгро екипе што мислим да је велика предност, а одлучиће ко има већу мотивацију и жељу с обзиром да улазимо у крај сезоне. Не може да буде великих изненађења јер се веома добро познајемо. Они имају предност домаћег терена, а ми ћемо пробати да ту предност неутралишемо“, истакао је Стефановић.
Мега и ФМП су се ове сезоне састали три пута, упрвом сусрету у регионалној лиги бољи је био тим из Железника, док је у другом дуелу у регионалном такмичењу славила Мега (77:72), као и у полуфиналу Купа Радивоја Кораћа (86:67).
Izjava koja je dovela do svađe: Jokić je najbolji jer nema Embida i Janisa protiv sebe

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стефановић: Мотивација и жеља ће одлучити ко ће бити победник првог меча се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.