Ђоковић: Много ми је драго због Олге Даниловић, има потенцијал

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jun.2023, 11:30

Ђоковић: Много ми је драго због Олге Даниловић, има потенцијал

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је на конференцији за медије да српска тенисерка Олга Даниловић има потенцијал да догура далеко у својој каријери, преноси Спортклуб. Фото: Танјуг/AP Photo/Kelly Barnes Српска тенисерка Олга Даниловић одиграће данас меч трећег кола Ролан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Гароса против Тунишанке Онс Жабер од 16:30 часова.
„Пратим Олгу. Подржавам је увек, као што је то био случај свих ових година, и пријатељски, и менторски. Нисам је видео, јер играмо различитим данима. Гледао сам је док је још била у квалификацијама. Одиграла је сјајно, није изгубила сет од почетка турнира“, истакао је Ђоковић.
Додаје да српска тенисерка има јак карактер и шампионски ген.
„Много ми је драго због ње. Доста верујем у њу. Примећујем да је и она сада почела да верује више у себе. Говорио сам јој, и доста људи око ње јој је причало, колики потенцијал има. Има и физичке и играчке предиспозиције да догура далеко. Има јак карактер, као њен отац, знамо врло добро какву је каријеру имао. Тај шампионски ген је у њој“, закључио је Ђоковић.
Đoković: Realnost je da moje telo reaguje drugačije nego pre nekoliko godina

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Много ми је драго због Олге Даниловић, има потенцијал се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.