Хуманитарна акција и концерт ове суботе у Градској концертној дворани и дворишту наше Музичке школе „Исидор Бајић“

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2023, 12:13

Хуманитарна акција и концерт ове суботе у Градској концертној дворани и дворишту наше Музичке школе „Исидор Бајић“

У суботу, 3.06.2023. године у 11 сати у Градској концертној дворани одржаће се Годишњи концерт Музичког забавишта „Сунцукрети на путу око света“ где ће деца из музичког забавишта, узраста од 4 до 7 година, повести на незаборавно путовање по целој Земљиној кугли. Фото: Промо Улазнице >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за овај концерт ће бити добровољни прилог за НУРДОР, Национално удружење родитеља деце оболеле од рака.
После концерта, у 12.30, у дворишту наше Музичке школе „Исидор Бајић“, на истој адреси, организујемо Хуманитарну еколошку акцију „Све што расте хтело би да расте“.
Фото: Промо Ученици музичког забавишта, припремног разреда и њихови родитељи ће донирати школи садницу цвећа и засадиће је испред школе. Придружиће нам се и ученици средње школе, наставници и стручни сарадници.
Расадник Лоц је почетком седмице донео лепу количину цвећа у школу и тиме подржао ову акцију.
 
„Hrana za uši“ ove subote na Petrovaradinskoj pijaci

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарна акција и концерт ове суботе у Градској концертној дворани и дворишту наше Музичке школе „Исидор Бајић“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.