РХМЗ: Упозорење на локално обилне пљускове са градом

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2023, 10:53

РХМЗ: Упозорење на локално обилне пљускове са градом

У Србији се данас очекују пљускови и грмљавина, који ће локално бити праћени обилним градом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Како се наводи, током дана се у зони најинтензивнијих пљускова може очекивати од 20 до 40 мм падавина за кратко >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << време, локално и више.
На северу Србије сутра ће доћи до стабилизације времена.
У суботу се локално интензивни пљускови очекују углавном јужно од Саве и Дунава, а у недељу само у брдско-планинском подручју источне, јужне и југозападне Србије, додаје се у саопштењу.
U aprilu 345.989 dolazaka turista u Srbiju, najviše stranaca iz Rusije 15.417

Преузмите андроид апликацију.
Чланак РХМЗ: Упозорење на локално обилне пљускове са градом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.