Ситуација на северу Косова и Метохије мирна, грађани се поново окупљају

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2023, 08:33

Ситуација на северу Косова и Метохије мирна, грађани се поново окупљају

У општинама Зубин Поток, Звечан и Лепосавић ноћ је протекла мирно, а од јутрос, седмог дана кризе у те три општине на северу КиМ, грађани се поново окупљају захтевајући повлачење албанских градоначелника из зграда општине и повлачење тзв. косовских специјалних јединица. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/AP Photo/Bojan Slavkovic Запослени привременог органа општине Звечан се и данас уписују у импровизовани списак постављен на столу испред ограде коју је поставио КФОР, чији су припадници на прилазу згради општине.
Запосленима је од прошлог петка забрањен долазак на посао у зграду општине Звечан, где су и даље специјалне јединице.
Мање групе грађана биле су присутне и током ноћи у Звечану и Лепосавићу.
КФОР је и даље распоређен на главној раскрсници у Звечану, као и на остале четири тачке како би спречио било какав вид провокације од стране тзв. косовских специјалаца.
Kurti: Kraj protesta i primena Briselskog sporazuma pre novih izbora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ситуација на северу Косова и Метохије мирна, грађани се поново окупљају се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.