Денвер повео у финалу НБА, трипл-дабл Николе Јокића

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2023, 07:23

Денвер повео у финалу НБА, трипл-дабл Николе Јокића

Денвер нагетси, предвођени Николом Јокићем који је уписао нови трипл-дабл, савладали су данас екипу Мајами хита 104:93 у првој утакмици великог финала НБА лиге.
Фото: Танјуг/AP/Darren Abate Денвер је у дебитанском наступу у финалу НБА лиге био бољи од Мајами хита 104:93.
Јокић је поново >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << био најбољи кошаркаш свог тима остваривши нови, 9. трипл-дабл у плеј-офу, и постао је први центар у историји који је уписао 14 асистенција у једној утакмици финала.
Српски центар је меч завршио и са 27 поена уз 10 скокова, а Џамал Мари постигао је 26 поена, Гордон је додао 16, а Портер 14.
У екипи Мајамија, Адебајо је постигао 26 поена, Винсент је додао 19, Хајсмит 18, док се Џими Батлер уписао са 13 поена.
Наредни меч игра се такође у Денверу у ноћи између 4. и 5. јуна.
Srbija treći favorit za zlato na Evrobasketu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Денвер повео у финалу НБА, трипл-дабл Николе Јокића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.