Вучић с премијером Чешке о дешавањима на Косову и Метохији

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jun.2023, 18:30

Вучић с премијером Чешке о дешавањима на Косову и Метохији

 Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас у Кишињеву с премијером Чешке Петром Фијалом о дешавањима на Косову и Метохији, забринутости за српску заједницу и озбиљно нарушеним елементарним правима Срба од стране Приштине, али и о питањима од значаја за наше две >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << земље, попут даљег јачања економске и билатералне сарадње. Фото: Танјуг/Јадранка Илић „Захвалио сам премијеру Чешке на подршци коју пружа Србији на путу ЕУ интеграција, као и на спремности на додатно јачање односа између наших земаља“, навео је Вучић на инстаграму buducnostsrbijeav.
Вучић се састао с Фијалом у главном граду Молдавије, где учествује на самиту Европске политичке заједнице.
Hovenijer ponovio zahtev da se kosovska policija povuče iz opštinskih objekata

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Вучић с премијером Чешке о дешавањима на Косову и Метохији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.