УЕФА чека извештај делегата пре него што покрене поступак против Муриња

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jun.2023, 14:51

УЕФА чека извештај делегата пре него што покрене поступак против Муриња

Европска фудбалска унија (УЕФА) сачекаће извештаје делегата и званичника утакмице финала Лиге Европе између Севиље и Роме пре него што одлучи да ли ће да покрене дисциплински поступак против тренера италијанског клуба Жозеа Муриња, преноси Би-Би-Си (ББЦ). Фото: Танјуг/AP Photo/Petr >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << David Josek Фудбалери Севиље освојили су синоћ титулу у Лиги Европа, пошто су у финалу у Будимпешти после пенала победили екипу Роме укупним резултатом 5:2. После регуларних 90. минута и продужетака резултат на „Пушкаш арени“ био је 1:1, а Севиља је дошла до седмог трофеја у Лиги Европа после бољег
извођења пенала.
Мурињо је током меча често приговарао главном судији Енглезу Ентонија Тејлора због чега је португалски тренер добио жути картон. Мурињо је на конференцији за медије после меча критиковао енглеског судију, а потом је псовао Тејлора на паркингу док су арбитри и званичници УЕФА напуштали стадион у Будимпешти.
Jokić: Nismo favoriti protiv Majamija, to će biti najteži mečevi u našim životima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак УЕФА чека извештај делегата пре него што покрене поступак против Муриња се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.