Челси одбио да прода Колвила, Маунт и Ковачић напуштају лондонски клуб

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jun.2023, 13:52

Челси одбио да прода Колвила, Маунт и Ковачић напуштају лондонски клуб

Фудбалски клуб Челси одбио је понуду Брајтона од 30 милиона фунти за одбрамбеног играча лондонског клуба Левија Колвила, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Колвил (20) је члан Челсија, али је ову сезону провео на позајмици у Брајтону са којим је освојио шесто >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << место у Премијер лиги. Он је за најпријатније изненађење у Премијер лиги одиграо 22 меча у свим такмичењима.
Нови менаџер Челсија Маурисио Покетино не жели да прода Колвила, пошто у наредној сезони рачуна на младог енглеског репрезентативца. Британски медији преносе да је Манчестер сити почео разговоре са фудбалером Челсија Матеом Ковачићем, док су представници Милана заинтересовани за везног играча Рубена Лофтуса-Чика. Такође, „Телеграф“ истиче да је фудбалер Челсија Мејсон Маунт договорио личне услове уговора са Манчестер јунајтедом, а преостало је само два два клуба ускладе висину обештећења.
Fudbaler Reala Luka Modrić dobio ponudu da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Челси одбио да прода Колвила, Маунт и Ковачић напуштају лондонски клуб се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.