Министар Вучевић положио венац на гроб палом хероју са Паштрика Бошку Лемићу

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jun.2023, 12:46

Министар Вучевић положио венац на гроб палом хероју са Паштрика Бошку Лемићу

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић, данас је на београдском гробљу Лешће положио венац на гроб палом хероју, потпуковнику Бошку Лемићу, који је погинуо 1999. године у бици на Паштрику. Фото: Танјуг/Министарство одбране и Војска Србија Министар Вучевић венац >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је положио у пратњи бригадног генерала Милана Поповића и бригадног генерала Јовице Матића, саопштило је Министарство одбране.
Венце су положили и чланови породице, делегација Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и представници Удружења Херојске 549. моторизоване бригаде “Цар Душан Силни”.
Потпуковник Бошко Лемић био је начелник АРЈ ПВО у 549. моторизованој бригади, а погинуо је током НАТО агресије 1999. године од дејства НАТО авијације у Шех Махали.
Vučić u Kišinjevu sa liderima iz regiona o aktuelnim dešavanjima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министар Вучевић положио венац на гроб палом хероју са Паштрика Бошку Лемићу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.