ЕСПН: Монти Вилијамс нови тренер кошаркаша Детроита

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jun.2023, 11:12

ЕСПН: Монти Вилијамс нови тренер кошаркаша Детроита

Амерички кошаркашки стручњак Монти Вилијамс биће нови тренер Детроита, преноси „И-Ес-Пи-Ен“ (ЕСПН). Фото: Танјуг/AP Photo/David Zalubowski Вилијамс је претходне четири године водио Финикс, а са Детроитом би требало да потпише шестогодишњи уговор у вредности од 78,5 милиона долара, што је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рекорд међу тренерима у НБА лиги.
Финикс је у полуфиналу плеј-офа Западне конференције НБА лиге елиминисан од Денвера, а челници Санса су 13. маја раскинули уговор са америчким тренером.
Вилијамс је 2022. проглашен за тренера године у НБА лиги. Он је од 2010. до 2015. године је водио Њу Орлеанс, а био је у стручном штабу Портланда, Оклахоме и Филаделфије. Детроит је ове сезоне водио Двејн Кејси, а Пистонси су остварили само 17 победа уз чак 65 пораза.
Mendilibar: Zasluženo smo osvojili trofej, želim da ostanem trener Sevilje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЕСПН: Монти Вилијамс нови тренер кошаркаша Детроита се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.