Мендилибар: Заслужено смо освојили трофеј, желим да останем тренер Севиље

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jun.2023, 10:58

Мендилибар: Заслужено смо освојили трофеј, желим да останем тренер Севиље

Тренер фудбалера Севиље Хозе Луис Мендилибар изјавио је да још није свестан да је његов клуб освојио Лигу Европа, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Petr David Josek Фудбалери Севиље освојили су синоћ титулу у Лиги Европа, седму у историји клуба, пошто су у финалу у Будимпешти >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << после пенала победили екипу Роме укупним резултатом 5:2. После регуларних 90. минута и продужетака резултат на „Пушкаш арени“ био је 1:1, а Севиља је до трофеја стигла после бољег извођења пенала.
„Не знам да ли да верујем да се ово догодило. Доделили су нам трофеј и медаље, ваљда смо победили, зар не? Мислим да ћу тек на годишњем одмору да схватим шта смо урадили“, рекао је Мендилибар. Он је у марту преузео екипу Севиљу, а главни циљ му је био да са овим клуб избори опстанак у Ла Лиги. Има уговор са Севиљом до краја сезоне.
„Били смо бољи у извођењу пенала и освојили трофеј. Желео бих да останем у Севиљи. Дивно ми је да радим са момцима, брзо су прихватили шта сам тражио од њих. И мени су дали доста тога. Имамо добру заједницу, била би лудост да не останем“, истакао је Мендилибар.
Севиља ће наредне сезоне играти у Лиги шампиона, а тренутно се коло пре краја Ла Лиге налази на 11. месту на табели.
Murinjo: Nismo zaslužili da izgubimo od Sevilje, kao da nam je sudio Španac

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мендилибар: Заслужено смо освојили трофеј, желим да останем тренер Севиље се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.