Бела кућа: САД не знају ко је одговоран за напад дроновима у Русији

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 21:03

Бела кућа: САД не знају ко је одговоран за напад дроновима у Русији

САД немају конкретне информације о томе ко је одговоран за напад дроновима у Москви ове недеље, изјавио је данас портпарол Беле куће за националну безбедност Џон Кирби. Фото: WikimediaCommons/Matt H. Wade Кирби је додао и да САД не планирају да истражују тај случај, пренео је Ројтерс.
Министарство >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одбране Русије у уторак је саопштило да је Украјина извршила терористички напад дроновима на објекте у Москви.
У саопштењу руског министарства се наводи да је напад изведен са осам беспилотних летелица од којих је пет оборено из ПВО артиљеријског система у Московској области, док су три дрона неутрализована електронски и скренута са путање према програмираним циљевима, пренеле су РИА Новости.
Градоначелник Москве Сергеј Собјанин изјавио је да је у нападу дронова на Москву дошло до мањих оштећења на неколико зграда.
Он је додао и да су две особе затражиле медицинску помоћ после напада.
Blinken: Za žaljenje je što se ministri odbrana SAD i Kine nisu sastali

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бела кућа: САД не знају ко је одговоран за напад дроновима у Русији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.