Песков: Запад неће моћи унедоглед да храни своје грађане русофобијом

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 20:23

Песков: Запад неће моћи унедоглед да храни своје грађане русофобијом

Власти европских земаља неће моћи у недоглед да хране своје грађане русофобијом јер народ већ осећа негативне економске последице подршке Украјини, оценио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков. Фото: Танјуг/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP „Могуће је покушавати да се и даље >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тргује русофобијом. То и чине власти европских земаља, али у томе успевају само донекле. После одређеног времена то више не функционише, посебно када је све мање новца у џепу“, рекао је Песков, а преноси ТАСС.
Коментаришући речи портпарола немачке владе Штефена Хебестрајта који је рекао да су украјински удари на руску територију украјинским оружјем легитимни, Песков је указао да ће европске државе и неке друге земље умешане у сукоб у Украјини, пре или касније, морати да одговарају свом народу, јер неће моћи да избегну негативне последице.
Dron pao u krug rafinerije na jugu Rusije, nema žrtava, niti pričinjene štete

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Песков: Запад неће моћи унедоглед да храни своје грађане русофобијом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.