Уклоните масноћу и прљавштину са врата рерне са само два састојка

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 20:01

Уклоните масноћу и прљавштину са врата рерне са само два састојка

Тражите једноставан начин да очистите своју рерну? Доносимо вам решење које не укључује мукотрпно рибање. Фото: Pixabay/IdaT Имамо природно решење које не укључује рибање и захтева само два састојка. Масноћа и прљавштина се посебно накупљају на стаклу, али сада постоји лак начин >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да их очисти.
Прво треба загрејати рерну на око 100 степени и пустити да се охлади тек толико за дубинско чишћење. Затим је направите природно решење за чишћење које је савршено за  овај посао.
Потребно вам је: 100 милилитра белог сирћета прашак за пециво  Ставите прашак за пециво у сирће. Морате полако да сипате јер ће мехурићи да се подигну и може све да вам искипи. Конзистенција је зрнаста, потребна су вам ситна зрна да се обришу лакше масти. Затим  смесу распоредите на стакло врата рерне. Затим оперите подручје. Остаци хране на пећницама су обично кисели, прашак за пециво неутралише ове киселине и разграђује масноће. Бићете изненађени како за само 5 минута и без много труда ваша рерна блиста.
Bacite ih odmah! Ovih 5 stvari u kući koje donose lošu sreću

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Уклоните масноћу и прљавштину са врата рерне са само два састојка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.