Одбојкашице Србије стартовале поразом у Лиги нација

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 18:56

Одбојкашице Србије стартовале поразом у Лиги нација

Одбојкашице Србије стартовале су данас такмичење у Лиги нација у Анталији поразом од селекције САД. Фото: FIBV Американке су победиле екипу Ђованија Гвидетија резултатом 3:2 (25:20, 19:25, 21:25, 25:21, 15:12).
У мечу пуном преокрета Српкиње су и без одсутних Тијане Бошковић и Маје Огњеновић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << успеле да се подигну после губитка првог сета, али нису успеле да задају завршни ударац Американкама кад су повеле 2:1.
Највише поена Србији, чак 19, донела је Ана Бјелица, 15 је освојила Бианка Буша, 13 Маја Алексић, а 12 Сара Лозо. У победничком тиму су најбоље биле Андреа Друз са 25 поена, Ејвери Скинер са 19, Калиа Ланијер са 16 и Брион Батлер са 13 поена.
Србија други меч у Лиги нација игра у четвртак од 19 часова против домаћина турнира Турске.
Novi Beograd se plasirao u polufinale vaterpolo Lige šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкашице Србије стартовале поразом у Лиги нација се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.