Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 14:26

Фредериксен: Нисам кандидат за генералног секретара НАТО

Данска премијерка Мете Фредериксен изјавила је данас да није кандидат за генералног секретара НАТО, будући да би Јенс Столтенберг требало да се повуче са места генералног секретара НАТО касније ове године. Фото: Танјуг/Liselotte Sabroe /Ritzau Scanpix via AP „Нисам кандидат за тај посао“, рекла >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је она новинарима у Копенхагену, пренео је Ројтерс.
Спекулације о Фредериксеновој као озбиљном кандидату су се интензивирале, након што се њено име први пут појавило у јавности у извештају норвешког листа „ВГ“ прошлог месеца.
Moskva saoštila da je u Odesi unišen poslednji ukrajinski ratni brod

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фредериксен: Нисам кандидат за генералног секретара НАТО се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.