Број погинулих у украјинском гранатирању Луганске области повећан на пет

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 09:16

Број погинулих у украјинском гранатирању Луганске области повећан на пет

Број погинулих у украјинском гранатирању живинарске фарме у селу Карпати у самопроглашеној Луганској Народној републици (ЛНР) повећан је на пет, саопштило је данас представништво ЛНР у Заједничком центру за контролу и координацију режима прекида ватре. Фото: Танјуг/Roman Chop >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << via AP
„У гранатирању села Карпати (Перевалски округ, ЛНР) од стране оружаних формација Украјине, према прелиминарним информацијама, погинуло је пет особа, а 19 је повређено, наведено је у саопштењу.

Како је наведено, у нападу је оштећена зграда фарме, преноси агенција РИА Новости.
Званична Москва је у септембру прошле године прогласила припајање Русији Луганске и још три украјинске области.
Grosi od Ukrajine i Rusije traži da poštuju principe za zaštitu NE u Zaporožju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Број погинулих у украјинском гранатирању Луганске области повећан на пет се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.