Још један играч Партизана жели у НБА

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 09:05

Још један играч Партизана жели у НБА

Ђорђије Јовановић, млади кошаркаш Партизана, спрема се за НБА драфт. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Ђорђије Јовановић због „жестоке“ конкуренције ове сезоне није имао простора за много минута у Партизану па је одлучио да каријеру настави у развојној лиги у САД.
Партизан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << га је тамо послао на позајмицу до краја сезоне и то у Висконсин Херд (Милвоки Бакси) да би га они послали у развојни тим Лос Анђелес Клиперса (Онтарио). Он је држављанин Црне Горе, има 20 година и игра на позицији бека и како је његова агенција БДА објавила на друштвеним мрежама, он се спрема за предстојећи НБА драфт.
Јовановић се тренутно налази у кампу Лос Анђелес Лејкерса са којима тренира пред драфт како би се показао пред челницима и скаутима.
Meloun pred Majami: Najteža stvar koju ćemo ikada uraditi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Још један играч Партизана жели у НБА се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.