Мелоун пред Мајами: Најтежа ствар коју ћемо икада урадити

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 08:23

Мелоун пред Мајами: Најтежа ствар коју ћемо икада урадити

Тренер Денвера Мајк Мелоун сматра да његов тим очекује тежак посао уколико желе до првог шампионског наслова у историји тима из Колорада. Фото: Танјуг/AP Photo/Jack Dempsey Да би до тога стигли морају да савладају Мајами који је једва стигао до плеј-офа након учешћа у плеј-ин турниру, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а сада има прилику да се бори и за титулу.
„Сви треба да забораве да су осми носиоци. Добили су Милвоки, најбољи тим регуларног дела сезоне 4:1. Савладали су Бостон, други најбољи тим 4:3. Када дођете до финала ту се више не прича о томе ко је био који носилац“, рекао је Мелоун.
Не прихвата олако улогу фаворита, напротив. „Не знам шта да кажем људима који очекују лаку серију. Ово ће бити највећи изазов у нашим животима. Ово је НБА финале. Желимо први прстен у историји франшизе. Биће то најтежа ствар коју смо икада урадили“, закључио је Мелоун.
Подсетимо, први меч финалне серије игра се у Денверу у ноћи између четвртка и петка од 2.30 часова по средњеевропском времену.
Debakl Bostona u majstorici, Majami zakazao finale sa Denverom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мелоун пред Мајами: Најтежа ствар коју ћемо икада урадити се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.