Мирна ноћ на северу Косова и Метохије, Срби се поново окупљају од јутрос

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 07:46

Мирна ноћ на северу Косова и Метохије, Срби се поново окупљају од јутрос

На северу Косова и Метохије ноћ је протекла мирно. Фото: Танјуг/Дописништво КиМ Испред зграде Општине Лепосавић током целе ноћи била је присутна мања група грађана, а у јутарњим часовима почело је окупљање грађана у Звечану.
Припадници КФОР-а су јутрос, на раније постављене >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ограде код зграде Општине Звечан, поставили жилет-жице, а ту су и даље присутне специјалне јединице такозваног Косова.
Јуче је бивши председник Скупштине Општине Звечан позвао грађане да се окупе у најмасовнијем протесту до сада и изјавио да ће се грађани окупљати све док се њихови захтеви не испуне.
Stoltenberg: Šaljemo 700 dodatnih vojnika na KiM, jedan bataljon u pripravnosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мирна ноћ на северу Косова и Метохије, Срби се поново окупљају од јутрос се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.