Мојсиловић обишао део снага Војске Србије, прати се ситуација на терену

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Maj.2023, 18:24

Мојсиловић обишао део снага Војске Србије, прати се ситуација на терену

Војска Србије налази се у највишем степену борбене готовости, у складу са одлуком врховног команданта и председника Србије Александра Вучића и заједно са другим снагама безбедности Србије прати развој ситуације на терену, а начелник Генералштаба ВС генерал Милан Мојсиловић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обишао је део снага ВС које су превентивно размештене, саопштило је данас Министарство одбране. FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKE SRBIJE/ nr Мојсиловић је током обиласка са најближим сарадницима сагледао размештај јединица и организацију живота и рада на матичним и издвојеним локацијама и уверио се да су припадници Војске Србије спремни, мотивисани и потпуно обучени да брзо и одлучно изврше све задатке који се пред њих поставе, наводи се у саопштењу Министарства.
FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKE SRBIJE/ nr Изражавајући задовољство затеченим стањем, борбеним моралом и решеношћу војника и старешина, који су као и много пута до сада показали да се на њих увек може рачунати, начелник Генералштаба је поручио да ће Војска Србије учинити све што је у њеној моћи да буде у функцији мира и безбедности грађана Србије, наведено је у саопштењу Министарства одбране.
Orlić sa delegacijom Bundestaga: Za Srbe na KiM nema ljudskih prava, samo teror

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мојсиловић обишао део снага Војске Србије, прати се ситуација на терену се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.