Дијета која траје само четири дана! Ово јефтино старомодно јело ће вам помоћи да смршате

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Maj.2023, 17:01

Дијета која траје само четири дана! Ово јефтино старомодно јело ће вам помоћи да смршате

Палента или качамак је јефтино старомодно јело које се често налазило на трпезама многих домова. Иако се повезује са висококалоричном храном, заправо је одлична ако желите да смршате. Фото: Pixabay/BARBARA808 Веома је хранљив због влакана и нискокалоричне хране која има око 70 калорија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на 100 грама производа ако га кувате у води. Одличан је јер вашем телу даје енергију, избацује вишак воде из тела и подстиче варење.
Предност ове намирнице је што је могу конзумирати људи који су алергични на глутен. Али оно што је важно код ове дијете је да не смете да додате додатке који традиционално иду уз овај оброк, као што су кајмак или сувомеснати производи.
Качамак дијета се заснива на конзумирању четири дана у недељи. Потребно је да пијете доста воде, а што се тиче топлих напитака, можете пити биљне чајеве и кафу, али без додавања шећера и млека.
Првог дана за доручак скувајте 100 грама ћуретине у води са мало соли и попијте шољу немасног јогурта и поједите краставац.
За ручак поново скувати 100 грама ћуретине и у оброк додати 50 грама младог сира и један парадајз.
Вечера се састоји и од 100 грама ћуретине, али овога пута додајте само једну шољицу немасног јогурта или је још бољи избор кефир.
Другог дана за доручак и ручак повећаћете количину ћуретине за 100 грама, а вечера ће остати иста.
Сву осталу храну конзумирајте као и претходног дана. Трећи дан се разликује само по томе што ћете за вечеру додати још 100 грама ћуретине, а четврти дан планирајте 300 грама ћуретине за ручак.
Након што сте четири дана практиковали пура дијету, можете се вратити на стандардну исхрану, али покушајте да избегнете прекомерни унос угљених хидрата и шећера.
Da li znate zašto je dobro jesti jabuku svaki dan?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дијета која траје само четири дана! Ово јефтино старомодно јело ће вам помоћи да смршате се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.