ФК Црвена звезда: Обнова чланарина и продаја сезонских карата од почетка јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Maj.2023, 16:22

ФК Црвена звезда: Обнова чланарина и продаја сезонских карата од почетка јуна

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да обнова чланарина и пакета карата за целокупну сезону почиње почетком јуна. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Како се наводи, чланарина за најмлађе чланове (до 18 година) је непромењена 1.200 динара, а за све чланове са правом гласа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на клупским изборима (преко 18 година старости), чланарина износи 1.800 динара.
„Од ваше претходне чланарине купили смо аутобус за наше омладинце. Са овом чланарином планирамо да обновимо просторије и свлачионице Омладинске школе и да још више помогнемо ветеранима“, наводи се на сајту Звезду.
Из клуба подсећају да ће само чланови клуба моћи да купе пакете карата за сва домаћа и интернационална такмичења, као и да ће обнова чланства и нова учлањења бити могућа на Звездином каравану, који ће овог лета обићи преко 60 градова у Србији, Републици Српској и Црној Гори.
Fudbaleri Sevilje i Rome u Budimpešti za trofej LE, jedna tradicija biće srušena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФК Црвена звезда: Обнова чланарина и продаја сезонских карата од почетка јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.