Вучић: Отказао сам пут у Братиславу, важније ми да будем с народом

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Maj.2023, 16:05

Вучић: Отказао сам пут у Братиславу, важније ми да будем с народом

Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да је отказао дводневну посету Братислави како би био са својим народом и најавио да ће данас обићи војнике који су распоређени на најважнијим местима. Фото: Танјуг/Јадранка Илић „Отказао сам свој пут у Братиславу и дводневни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << боравак у главном граду Словачке, јер ми је важније да будем са својим народом, и данас ћу да обилазим наше војнике, наше јунаке, њих више хиљада који су распоређени на најважнијим местима“, рекао је Вучић у видео-снимку објављеном на Инстаграм налогу „buducnostsrbijeav“.
Он је изразио уверење да ће „истина, правда и Србија на крају победити“.
Вучић је нагласио да је јучерашњи дан био изузетно тежак за целокупан српски народ и изразио уверење „да ћемо успети да се изборимо за слободу и опстанак нашег народа и безбедност наших људи и на северу КиМ“.
„За то постоји један толико мали услов да не могу да верујем да људи из Квинте и најмоћнијих западних земаља не могу да га испуне – то је повлачење специјалних полицијских снага Приштине са севера КиМ и уклањање лажних градоначелника који не представљају баш никога“, навео је Вучић, који се раније данас састао са амбасадорима Квинте, као и амбасадорима Русије и Кине.
Он је истакао да ће Србија наставити да се залаже за мир и чува тај мир у односима према Кфору и свима дугима.
Vučić se Čen Bo:Demonstrirana politika nasilja protiv srpske zajednice na KiM

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Отказао сам пут у Братиславу, важније ми да будем с народом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.