Тзв. косовска полиција ситуацију на северу КиМ оцењује као мирну, али крхку

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Maj.2023, 10:48

Тзв. косовска полиција ситуацију на северу КиМ оцењује као мирну, али крхку

Тзв. косовска полиција оценила је данас да је ситуација у Лепосавићу, Зубином Потоку и Звечану мирна, али крхка. Фото: Танјуг/Дописништво КиМ Тзв. косовска полиција наводи да се њено ангажовање на осигурању безбедности током протеста у градовима на северу КиМ наставља у координацији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Кфором, преноси „Коха“.
У саопштењу се за јучерашње сукобе у Звечану поново оптужују грађани који протестују, тражећи да се специјалне јединице тзв. косовске полиције повуку са севера КиМ и да нови албански градоначелници не улазе у зграде општина.
Додаје се да тзв. косовска полиција предузима све истражне радње о јучерашњим догађајима.
Jutros mirno na severu Kosova, za danas ponovo zakazani protesti Srba

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тзв. косовска полиција ситуацију на северу КиМ оцењује као мирну, али крхку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.